2024. július 16. kedd

Szervezeti felépítés

Ismerje meg a Hungaroparkot!

Vezetőség

ELNÖKSÉG

NYIKOS ISTVÁN

Elnök

Nyikos István a DV Parking Kft. Igazgatója. A cég elsődleges feladata – az önkormányzat korábbi döntése alapján – Debrecen városában a közterületi parkolás üzemeltetése. A társaság a közterületi parkolás mellett garázsokat is üzemeltet. A DV Parking Kft. 100%-ban önkormányzati tulajdonú szakmai üzemeltető cég. A városi parkolás üzemeltetését – egy önkormányzati döntés értelmében – a DKV-tól vette át.

SOMOGYI ZSOLT

Elnökségi tag

KUGEL TIBOR

Elnökségi tag

Kugel Tibor az EZ Park magyarországi garázshálózatának vezetője; több mint 20 éve foglalkozik parkolóházak – mélygarázsok menedzselésével és részt vett több budapesti garázs projekt megvalósításában is. A vezetése alatt álló garázsok havonta több tízezer autósnak biztosítanak kulturált és tiszta parkolási lehetőséget Budapest belvárosában, illetve annak közelében.

FELÜGYELŐ BIZOTTSÁG

NEMES LÁSZLÓ

Nemes László a Swarco Group, magyarországi  leányvállalatának a Swarco Traffic Hungaria Kft.-nek a  parkolástechnikai ágazatvezetője. Több mint  24 éve a szakmában. Országosan a kisebbtől a gigaberuházásokig több tucat parkolási megoldás megvalósításában vett részt.

SIPOS LÁSZLÓ

A Felügyelő Bizottság tagja

Sipos László, közlekedésmérnök – több évtizeden keresztül részt vett Budapest parkolási rendszerének fejlesztésében és az ehhez fűződő rendeletek kidolgozásában. Jelenleg a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. tanácsadója. Sipos László a Magyar Parkolási Szövetség egyik legrégebbi tagja, munkájával évek óta folyamatosan segíti az egyesületet.

STEFÁN CSABA

A Felügyelő Bizottság tagja

TITKÁRSÁG ÉS ADMINISZTÁCIÓ

KOCSIS FERENC ÁRPÁD

Titkár

Kocsis Ferenc Árpád közterületen kívül parkolási projektekkel: parkolóházak és mélygarázsok építésével és üzemeltetésével foglalkozik. Szakterületéhez tartozik még a parkolási kommunikáció és PR tevékenység is, a parkingfo.hu szakmai portál tulajdonosa. Munkája során a Magyar Parkolási Szövetséget az Európai Parkolási Szövetségben is képviseli. A 2013-2015 ös, valamint a 2015-2017-es ciklusban az EPA Politikai és stratégiai bizottságának tagja volt.