2024. július 16. kedd

Videótár

Konferenciák, továbbképzések, tréningek

A Hungaropark már korábban is foglalkozott oktatással, azonban az OKJ-s parkolóőr képzés az évek során kikerült a szövetség látóköréből. A Kovid alatt megfigyelhető volt a különféle videós oktatási platformok és képzések megszaporodása. A Hungaropark vezetősége ezért úgy véli, hogy egy videós oktatási platform (VIDEOTÁR) létrehozásával komoly eredményeket lehetne elérni mind a tagok, mind a piaci szereplők edukálásában. 

Az online VIDEOTÁR lényege, hogy a regisztrációt követően a tagok ingyenesen, az érdeklődők díjfizetés után tekinthetnek meg parkolással kapcsolatos szakami videókat. A videós oktatási anyagok alapját jórészt azok a szakmai előadások képezik, amelyek a korábbi évek alatt különféle fórumokon már elhangzottak, azonban a piac és a szakma ma sem foglakozik velük, annak ellenére, hogy azok tartalma továbbra is aktuális.

A videós oktatási anyagok elkészítésében a tagok is részt vehetnek. A befolyó pénzt – amennyiben fizetnek egy-egy videóért – a szövetség megosztaná az Hungaropark és az előadó között, ezáltal pénzkereseti lehetőséghez juttatva tagjainkat.