2020. szeptember 21. hétfő

Szervezeti felépítés

Ismerje meg a Hungaroparkot!

Vezetőség

ELNÖKSÉG

NYIKOS ISTVÁN

Elnök

Nyikos István a DV Parking Kft. Igazgatója. A cég elsődleges feladata – az önkormányzat korábbi döntése alapján – Debrecen városában a közterületi parkolás üzemeltetése. A társaság a közterületi parkolás mellett garázsokat is üzemeltet. A DV Parking Kft. 100%-ban önkormányzati tulajdonú szakmai üzemeltető cég. A városi parkolás üzemeltetését – egy önkormányzati döntés értelmében – a DKV-tól vette át.

KORSÓS LAJOSNÉ

Elnökségi tag

Korsós Lajosné az EVAT Zrt. parkolási részlegének vezetője. Az EVAT Zrt-nek, mint önkormányzati társaságnak a feladata – az önkormányzat döntése értelmében – hogy Eger városában a parkolást üzemeltesse. A társaság a közterületi üzemeltetés mellett parkolóházüzemeltetéssel is foglalkozik.

KUGEL TIBOR

Elnökségi tag

Kugel Tibor az EZ Park magyarországi garázshálózatának vezetője; több mint 20 éve foglalkozik parkolóházak – mélygarázsok menedzselésével és részt vett több budapesti garázs projekt megvalósításában is. A vezetése alatt álló garázsok havonta több tízezer autósnak biztosítanak kulturált és tiszta parkolási lehetőséget Budapest belvárosában, illetve annak közelében.

FELÜGYELŐ BIZOTTSÁG

SIPOS LÁSZLÓ

FB elnök

Sipos László, közlekedésmérnök – több évtizeden keresztül részt vett Budapest parkolási rendszerének fejlesztésében és az ehhez fűződő rendeletek kidolgozásában. Jelenleg a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. tanácsadója. Sipos László a Magyar Parkolási Szövetség egyik legrégebbi tagja, munkájával évek óta folyamatosan segíti az egyesületet.

SZIRMAY TAMÁS

FB tag

Szirmay Tamás okleveles építészmérnök, okleveles műszaki ellenőr, építésügyi szakértő, a Magyar/Budapesti Építész Kamara, a Magyar/Budapesti Mérnök Kamara bejegyzett tagja, A Kincstári Vagyonkezelő Szervezet egyik alapítója-, Építési- és Városfejlesztési Minisztérium főmunkatárs- főmérnöke, FIMÜV Műemléki Tervező Osztály kiemelt építészmérnöke, kutató mérnök, tervező. Különböző egyetemeken szakmai témáiban meghívott előadó, műszaki, tudományos kandidátusi aspirantúráját a Moszkvai Építőipari Egyetem ingatlangazdálkodási és épület fenntartási karán végezte. Korábban a budapesti PARKING Szervező, Fejlesztő és Tanácsadó KFT alapító ügyvezetője. Az utóbbi időben a tevékenységének fókuszában az egységes parkolás gazdálkodási rendszer megteremtése, valamint a parkolással összefüggő informatikai, telematikai és virtuális parkolási tevékenység állnak.

BÁLINT ZOLTÁN

FB tag

Bálint Zoltán a Szekszárdi Vagyonkezelő Zrt. Igazgatója, több mint 15 éve foglalkozik parkolás-üzemeltetéssel. A társaságnak, – mint önkormányzati cégnek a feladata – hogy Szekszárd városában a parkolást üzemeltesse. ” full_description=”Szekszárd városában – a Szekszárdi Vagyonkezelő Zrt. közreműködésével – elektromos autó töltőállomások is telepítésre kerültek.

TITKÁRSÁG ÉS ADMINISZTÁCIÓ

KOCSIS FERENC ÁRPÁD

Titkár

Kocsis Ferenc Árpád közterületen kívül parkolási projektekkel: parkolóházak és mélygarázsok építésével és üzemeltetésével foglalkozik. Szakterületéhez tartozik még a parkolási kommunikáció és PR tevékenység is, a parkingfo.hu szakmai portál tulajdonosa. Munkája során a Magyar Parkolási Szövetséget az Európai Parkolási Szövetségben is képviseli. A 2013-2015 ös, valamint a 2015-2017-es ciklusban az EPA Politikai és stratégiai bizottságának tagja volt.