Közgyűlési meghívó – 2011.11.09

Tisztelt Tagtársak és Kollégák!

Ismét véget ért a nyár és közeleg a Magyar Parkolási Szövetség őszi közgyűlése és szakmai konferenciája, melyet ezúttal Debrecenben, a Hotel Kálvinban tartunk 2011. november 9-11 között.

A Hungaropark szakmai fórum az Európai Parkolási Szövetség legutóbbi konferenciáján fogant gondolatok tükrében szerveződik, hazai jellegű témákkal kiegészítve. Amit biztosan ígérhetünk, hogy részletes beszámolóval szolgálunk a torinói EPA konferencia eseményeiről és tapasztalatairól.

Ízelítő a programtervből:

november 9

  • Közgyűlés
  • Elektronikus FMH beadás
  • Európai mobilitási hét – Garázsok napja

november 10

  • A Toyota környezetbarát és parkolást segítő megoldásai
  • Az EPA kongresszus érdekesebb előadásai
  • Navigációs rendszerek és a parkolási információk
  • ÁFA változás – ki fizet a végén?

november 11

  • A 2011. évi EPA díjak
  • Jogi fórum

A program véglegesítése előtt szeretnénk a szövetség tagjainknak lehetőséget biztosítani, hogy témákat vessenek fel, illetve előadásra jelentkezzenek. Erre korlátozott mértékben még van lehetőség. Aki tehát szeretne előadni (max. 20 perc) vagy szívesen hallana egy adott témáról, kérem jelezze ezt a titkárságon: info@hungaropark.hu

A szövetség mindig nyitott volt kifelé, ám a szakmai találkozóinkat ezután csak tagszervezeteink részére tudjuk külön részvételi díj nélkül biztosítani. Ha tehát nem Hungaropark tagszervezet részére ezen meghívót továbbítják (melyre egyébként mindenkit bíztatunk), kérem, ne feledjék jelezni, hogy számukra a részvételi költség bruttó 15 000 Ft/fő. A szövetség tagjai természetesen részvételi díjat nem fizetnek!

Végül néhány technikai információ. A jelentkezési lapon a sárga hátterű mezőket kérjük kitölteni. A lapot akár kinyomtatva és szkennelve, akár a mentett Excel formában is el lehet küldeni a megadott E-mail címre. A jelentkezési lapok alapján a szálloda 100% előlegszámlát fog kibocsátani, a nem szövetségi tagok díjáról pedig a Hungaropark küld számlát a résztvevőknek.

További kérdés észrevétel esetén állunk tagjaink rendelkezésére.

Budapest, 2011. szeptember 28.

Tisztelettel:

Tóth József

elnök

 

A szállodai hely biztosítása érdekében kérem, ne feledjék:
A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ 2011. OKTÓBER 10.

Jelentkezési lap:
excel
Meghívó:
pdf_ok