Tudatos Parkolás Program

Az autóeladások tendenciája emelkedik, Magyarországon egyre több autó van. A közterületi parkolási problémák az önkormányzatok vállát nyomják. A rendszer széttagolt, az üzemeltetők egyedül – helyi és országos szinten sem – tudják a problémát teljesen megoldani. Együttműködésre van szükség, azoknak az iparági szereplőknek a részéről, akik érdekeltek a mobilitás működőképességének fenntartásában. Ezeken kívül természetesen a megfelelő állami/önkormányzati szervek támogatása is nélkülözhetetlen a parkolással kapcsolatos „társadalmi béke” megteremtésében.

 

A TPP megteremti iparági együttműködés alapjait: az önkormányzati parkolásüzemeltetők problémái ugyanis csak végpontjai annak az „ellátási láncnak”, aminek az elején / közepén az autóimportőrök, biztosítók vagy épp az energiaipari cégek is találhatók. Bármelyik szereplő rendellenes működése kockázati tényező a városi mobilitás műkőképességében. A parkolási problémák megoldásához a többi iparági szereplő aktivitására is szükség van, az autóvezetők tudatosságának – azaz a parkolási kultúra – fejlesztéséről nem is beszélve…

Legyen részese a megoldásnak! Csatlakozzon a TPP-hez!

 

A Magyar Parkolási Szövetség a TPP-vel egy nyitott alapot teremtett, amire bármely szervezet rácsatlakozhat IT megoldásokkal, elektronikai fejlesztésekkel, illetve bármilyen együttműködéssel, ami előbbre viszi a városi parkolási problémák megoldását.