Részvételi díj

Részvételi díj és kedvezmények

Hungaropark konferencia

A részvétel díja HUF 25.000 Ft/fő. A díj tartalmazza a rendezvény dokumentációját és a kávészüneteket.

HUNGAROPARK tagoknak a rendezvényen való részvétel ingyenes. 

Szállás és étkezés

A szállodai ellátás és étkezés költségei fakultatívak, ezért külön kerülnek számlázásra a konferencián való részvétel idejének (1 nap, 2 nap, stb.) függvényében. A pontos összegről az aktuális konferencia helyének és időpontjának ismeretében tudunk tájékoztatást adni.

Fizetési és lemondási feltételek 

A részvételi díjról postai úton számlát küldünk. A feltüntetett összeget kérjük átutalással a konferencia kezdete előtt kiegyenlíteni. 

A szállodai ellátásról és az étkezés költségeiről számlát vagy a Hungaropark, vagy a rendezvény helyszínét biztosító hotel küld számlát. A feltüntetett összeget kérjük átutalással szintén a konferencia kezdete előtt kiegyenlíteni. 

A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. Lemondást – a részvételi díj teljes visszafizetése mellett – a konferenciát megelőző 10. napig fogadunk el fogadunk el, az ezutáni lemondások esetében a részvétel átruházható, de a teljes díjat ki kell fizetni.

Kitöltési útmutató a regisztrációhoz

A jelentkezéskor kérünk minden cellát kitölteni. A REGISZTRÁCIÓ SORÁN AZ ÖNÖK ÁLTAL MEGADOTT SZÁMLÁZÁSI ADATOK (cégnév, számlázási cím) ALAPJÁN kerül kiállításra a számla, ezért kérjük az adatokat elküldés előtt ellenőrízni. Mivel a rendszer teljesen automatizált, ezért utólag, kézi módosításra nincs lehetőség.

A cellák között a TAB gombbal vagy az egérrel lehet sort váltani. Az e-mail cím mezőben kérünk egyetlen, létező és pontos címet megadni, mert a visszaigazolást, valamint a fizetési információkat a megadott címre fogjuk postázni.

A jelentkezésről visszaigazolást küldünk, a regisztráció alkalmával megadott e-mail címre. A válaszlevelünk az Önök által megadott adatokat fogja tartalmazni, ezért kérjük figyelmesen és valós adatokkal kitölteni a nyomtatványt.

Amennyiben nem kapott visszajelzést jelentkezéséről, kérjük keresse Kocsis Kocsis titkárt az info@hungaropark.hu címen vagy a 06-30-250-2800-os telefonszámon. Köszönjük.