Tagsági előnyök

A Magyar Parkolási Szövetség tagsági rendszere támogatja a tagokat, hogy szakmai kapcsolataikat építsék, elmélyítsék. A tagoknak lehetőségük van találkozni iparági szakértőkkel közlekedési, ingatlanos és épületüzemeltetési szakemberekkel, valamint technológiai cégek munkatársaival. A tagok eszmecserét folytathatnak, tagtársaikkal szakmai és kötetlen formában kapcsolódási pontokat kereshetnek.

Szakmai fejlődés

A Magyar Parkolási Szövetséghez való csatlakozással egy szervezet egyértelműen kifejezheti elkötelezettségét a nagyvárosi gépjárműközlekedés javítása-fejlesztése,  vala-mint a magyarországi parkolási infrastruktúra és szakma fejlődése iránt. Cégének versenyelőnyt biztosít a szakmai közeg iserete, az újfejlesztések beszerzési lehetőségek ismerete, illtve ismert partnerekkel való üzletkötés.

Egyéni fejlődés

A Magyar Parkolási Szövetség célja hogy segítse Egyéni tagjait munkájuk, képességeik, és karrierjük fejlődése során; egyúttal támogatást adjon a következő generáció parkolási szakembereinek képzéséhez. A szövetségben való tagsággal és ezzel együtt a különböző projektekben bizottságokban való részvétellel bárki felépítheti szemé-lyes karrierját akár a pparkolási iparágban akár azon túl pl. államigazgatási vagy üzleti vonalon.