Nemzetközi kapcsolatok

Szinte nincs olyan sikeres intézmény, vállalat sem az állami, sem a versenyszférában, amelynek ne lennének dinamikusan bővülő nemzetközi kapcsolatai, következésképpen, amelynek ne lenne szüksége egyre nagyobb mértékben, a nemzetközi kapcsolatok professzionális működtetésére. Napjaink globalizálódó és multinacionális vállalatokkal átszőtt világában, a Magyar Parkolási Szövetség – mint civil szakmai szervezet – számára a nemzetközi kapcsolatok minden eddiginél jobban „felértékelődtek”. 

A Szövetség nemzetközi szinten az elmúlt 20 év során komoly kapcsolat tőkét halmozott fel: az európai, ázsiai és tengerentúli parkolási – mobilitási vállalatokkal, szakmai szervezettekkel folytatott kommunikáció és együttműködés a Szövetség működésében jelentős szerepet játszik. 

 

A Szövetség a külkapcsolatokban is járatos kollégákkal, magas szintű és széleskörű szakmai ismeretekkel rendelkezik, megalapozott elméleti felkészültséggel bír a nemzetközi szakmai trendek, a közlekedés és mobilitás elméleti és gyakorlati kérdésköreiben. Ennek köszönhetően  képes arra, hogy megfelelően pozícionálja a hazai parkolási szakmát a nemzetközi környezetben és korrekt módon képviselje tagjainak érdekeit a nemzetközi kapcsolatok formálásában.

 

Tudjon meg többet a Hungaropark külkapcsolatairól