Szerzői jogok

 

A hungaropark.hu ("weboldal") portálon található szöveges és multimédia információk a szerzõi jogok terén alkalmazandó nemzeti és nemzetközi szabályozás hatálya alá esnek.

 
Azzal, hogy Ön használja a hungaropark.hu weboldalt automatikusan elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója vagy elõfizetõje az oldal egyik szolgáltatásának sem:
 
A weboldalon található tartalom a HUNGAROPARK Magyar Parkolási Szövetség szellemi tulajdona.
 
A HUNGAROPARK Magyar Parkolási Szövetség minden jogot fenntart, a weboldal bármely részének bármilyen módszerrel történõ másolásával és terjesztésével kapcsolatban. Auriga Consulting Kft elõzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal bármely részének vagy elemének  (szövegek, képek, animációk, video-anyagok, programok stb. ) felhasználása vagy továbbértékesítése.
 

 

A weboldal tartalmának bizonyos részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – a merevlemezen lehet tárolni, vagy ki lehet nyomtatni. Ez nem jelenti, hogy az így nyert információt máshol fel lehet használni; nem lehet adatbázisban tárolni, terjeszteni, kereskedelmi forgalomba hozni vagy letölthetõvé tenni.
 

A weboldal teljes egészében, beleértve a hirdetéseket és  reklámokat is szerzõi jogvédelem alatt állnak, ezek bármely részét másolni és máshol megjelentetni tilos.

 
A weboldal tükrözése még változatlan formában is Tilos
 
A weboldalon közölt információk jogosulatlan felhasználása büntetõ- és polgári jogi következményekkel járhat. A HUNGAROPARK Magyar Parkolási Szövetség kezdeményezheti a jogsértõ magatartás  abbahagyását és a károk megtérítését.
 
A weboldalon híreket / értesüléseket  átlinkelni / átmásolni / átvenni csak a csak úgy lehet, hogy az átvevõ egyértelmûen feltünteti, hogy az információ a hungaropark.hu-tól származik illetve nem változtat annak tartalmán.
 
A hungaropark.hupontos és hiteles parkolási információk közzétételére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelõsséget nem vállal.